nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Search

2 Choose product

3 Register customer

4 ConfirmationSearch Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Fetching price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. People
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Invalid email-address
Password
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Password
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Repeat password
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Country
Country cannot be empty
Zip Code
Zip Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Fetching user agreement...
Utgangspunktet Halne

Naturen rundt Halne kan oppleves på mange forskjellige måter, enten man velger kite, ski eller fjellsko. Området har mye historie som strekker seg helt tilbake til steinalderen, og fjellstua er dessuten et optimalt utgangspunkt for utflukter. Nedenfor har vi listet opp noen av våre favoritter, og vi har flere på lager.

 • Snøkiting

  Halne er et optimalt utgangspunkt for kiting på Hardangervidda. Området rundt har stabile vindforhold, og her kan du rigge opp kiten rett utenfor døren. Det kan selvsagt være lokale variasjoner, men da er ikke alternative langt unna. Med lidenskap for kiting på huset, hjelper vi gjerne til med å finne frem til de beste spottene. Sesongen strekker seg helt til mai.

 • Lyssafari på truger

  Opplev stjerneklar kveldshimmel med truger på beina! Vandring gjennom vakkert landskap på Nord-Europas største høyfjellsplatå, - kanskje opplever du nordlyset. Noen stopp underveis gir mulighet for fotografering, hvile og en prat om det vi ser rundt oss.

  Les mer og bestill

 • Sykkel

  Enten du kom med sykkel til Halne eller hadde den på taket av bilen, er mulighetene mange med fjellstua som utgangspunkt. Her kan du legge på hjul videre mot nasjonalparken, oppleve den flotte Tinnhølveien eller Norges vakreste sykkelvei: Rallarvegen.

 • Fottur

  Med utgangspunkt i Halne kan man gå innover vidda i alle retninger. Her kan man nyte friheten under en åpen himmel; enten ved å følge stien eller finne sin egen vei. Uansett anbefaler vi kart og kompass i sekken. Fra Halne går stien videre til Stigsuv og Krækkja. Med Halnekongen kommer man nærmere Heinseter og Rauhelleren.

 • Halnekongen

  Start turen med en båttur på Halnefjorden, eller ta det som en rundtur. Båten går i rute fra Halne til Skaupa/Sleipa. Overfarten tar rundt 40 minutter og båten tar til sammen 37 passasjerer.

  Rutetabell og priser

 • Ski

  Halne byr på et eldorado for alle som foretrekker kombinasjonen bortoverski og vakker natur. Fra Halne er det mange turalternativer som følger kvistede løyper, blant annet Krækkja, Heinseter, Sandhaug, Raudhelleren, Stigstuv, Fagerheim, Tuva og Dyranut som alle er klassiske turmål. Sesongen varer til langt ut i mai.

 • Fiske

  Hva med stekt fjellørret til lunsj i lyngen? Det smaker ekstra godt med mat man fanger selv. På Hardangervidda er det mulig å få fiskekort til de fleste vann, og på Halne selges det fiskekort for bekker og vann på Hardangervidda. Isfiske er lovlig hele vinteren, og fiskesesongen varer fra isen går frem til 15. september. Som en gjeng med ivrige fiskere, tipser gjerne vertskapet på Halne om hvor fjellørreten biter best akkurat nå.

 • Kulturminner

  Det er mye historie som har satt sine spor på område rundt Halne. Det har blant annet vært en tradisjon for jakt her oppe som strekker seg helt tilbake til steinalderen. I forbindelse med "Hardangerviddaprosjektet for tverrvitenskapleg kulturforskning" (HTK), ble det tidlig på 70-tallet utført omfattende arkeologiske granskninger blant annet rundt Halnefjorden. Bare spør oss hvis du er nysgjerrig på å få vite mer.

 • Hardangervidda Natursenter

  Kom nærmere kulturhistorien, dyrelivet, naturen og klimaet på Hardangervidda. Senteret ligger i Eidfjord ca. 40 minutter med bil fra Halne, og de viser blant annet en film laget av Caprino Studio som omhandler området. Et opplevelsessenter som redder en gråværsdag for hele familien.

 • Vøringsfossen

  Dette er et av Norges mest besøkte turistattraksjoner, og det med god grunn. Med et loddrett fall på 145 meter ned fra Hardangerviddeplatået, kiler det godt i magen. Fossen ligger en halvtimes kjøring vest for Halne. Spør oss om veibeskrivelse.