nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Search

2 Choose product

3 Register customer

4 Confirmation

Search Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Finding price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. People
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Invalid email-address
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Password
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Repeat password
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Country
Country cannot be empty
Postal Code
Postal Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Finding user agreement...
Folka på Halne

Å drive fjellstue på Hardangervidda er en egen livsstil. Man må ha en ekstra lidenskap for natur, vær og vind, og ikke minst kjenne gleden av å dele den med andre. Vi legger vår ære i å gi besøkende opplevelser de kan ta med seg videre. Enten man stopper for en tallerken husmannskost, eller ønsker å overnatte hos oss. Halne er et sted for alle. Hit kommer det mennesker for å finne roen, fiske fjellørret eller for turer på ski, til beins eller med kite innover vidda. For oss som jobber her oppe er det viktig å kunne dele kunnskapen vi har om stedet, turmuligheter, hvor vinden blåser best for kiting og ikke minst resultatet av all den tiden vi legger ned i foredling av råvarene rundt oss. Etter 20 år som vert på Iungsdalshytta, har overgangen til Hardangervidda blitt mild for Geirmund Tormodsgard. Sammen med Ingar Dalen kjøpte han Halne Fjellstugu i 2016, som har vært drevet som en familiebedrift siden den ble bygget i 1933. Nå vokser fjellstua seg inn i en ny tid og vi gleder oss til å dele opplevelser med våre gjester. Vi sees på Halne – midt på vidda.

Til planlegging

Halne Fjellstugu ligger ved inngangen til Hardangervidda Nasjonalpark, 1140 moh. Riksvei 7 går like utenfor og gir fjellstua en unik tilgjengelighet for folk flest. Her kan du stoppe for en tallerken husmannskost og en kort tur i fjellet, eller være lenge med fantastiske dager kombinert med utsøkt mat og ro. Navnet Halne betyr for øvrig halvveis, og det var i dette området biskopen fra Stavanger byttet sine følgesmenn da han re over Hardangervidda på bispevisitaser. Vi har åpent fra tidlig vinter til begynnelsen av oktober. Vi kan også legge til rette for private arrangement utenfor sesong.

Transport

De fleste kommer til Halne med bil, men det er mulig å benytte seg av både buss og tog. Ring oss så hjelper vi deg med planleggingen. Vi kan også hente på stasjonen hvis det er behov for det. Fra Oslo: 4,0 t. Fra Bergen: 3,5 t. Buss: fra Eidfjord og Geilo. Tog: til Haugastøl eller Ustaoset.

Været hos oss

Kontaktinformasjon

webcam