nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

Search Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Finding price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. People
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Invalid email-address
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Password
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Repeat password
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Country
Country cannot be empty
Postal Code
Postal Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Finding user agreement...

1 Search

2 Choose product

3 Register customer

4 Confirmation

Matfilosofi

Det skal smake godt med mat når man er langt til fjells. Kjøkkenet vårt gjenspeiler årstidene og en lidenskap for naturlige råvarer. Derfor serverer vi produkter som både er fanget, plukket, ystet, speket, røkt og grava her oppe. 

Kiting

Hardangervidda Nasjonalpark består av 3422 km2 med snødekte vidder. Området er viden kjent for sine kitemuligheter. Vi vet hvor vinden tar best. Vi ønsker kitegrupper velkomne i vintersesongen, også utenom åpningstidene.

Kultur

Hardangervidda har sterk identitet. Alt fra fangst av rein til stølsdrift og ulike historiske gjennomreiser. Vi forteller gjerne om hvordan mennesket levde her oppe før i tiden.


Stjernehimmel

På Halne er det ingen lysforurensing Nattestid er himmelen fylt med et hav av stjerner, og ikke sjeldent kommer også nordlyset som en puls over nattehimmelen. En utrolig opplevelse!

Arrangement

Halne ligger i et eldorado av opplevelser for alle. Vi kjenner området godt og hjelper gjerne til med å skreddersy et opplegg.

Halnekongen

Halne Fjellstugu er hjemmet til Halnekongen. Den populære båtruten har vært driftet siden 1954, da demningen på Sleipa ble bygget. Ta båten over Halnefjorden som start på en fottur, eller som en rundtur. Halnekongen går fra Halne Fjellstugu til Skaupa/Sleipa. Overfarten tar rundt 40 minutter og det er plass til 37 passasjerer. Det er ikke nødvendig å forhåndsbestille billetter i tidsrommet hvor Halnekongen har rutetider, men frem til 23 august anbefaler vi første avgang fra Halne. Ruteoversikt Halnekongen (starter å gå 29.6. og går frem til 1.9.) 29.06..19 – 11.07.19: Fra Halne: Kl 13.00 Fra Skaupa/Sleipa: Kl 15.30 12.07.19 - 22.08.19: Fra Halne: Kl 08.45 og 13.00 Fra Skaupa/Sleipa: Kl 12.00 og 15.30 23.08.19 - 01.09.19: Fra Halne: Kl 13.00 Fra Skaupa/Sleipa: Kl 15.30 Billettpriser 2019: Voksen: Kr 250,- T/r samme dag: Kr 400,- Barn under 4-12 år: Kr 150,- T/r samme dag: Kr 250,- Barn under 3 år gratis. Hund: Kr 150,- Det er mulig å bestille Halnekongen for ekstratur ut over rutetiden. Pris avtales særskilt med Halne Fjellstugu.

Siste fra facebook.com/