nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Search

2 Choose product

3 Register customer

4 Confirmation

Search Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Finding price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. People
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Invalid email-address
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Password
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Repeat password
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Country
Country cannot be empty
Postal Code
Postal Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Finding user agreement...
Utgangspunktet Halne

Naturen rundt Halne kan oppleves på mange forskjellige måter, enten man velger kite, ski eller fjellsko. Området har mye historie som strekker seg helt tilbake til steinalderen, og fjellstua er dessuten et optimalt utgangspunkt for utflukter. Nedenfor har vi listet opp noen av våre favoritter, og vi har flere på lager.

Halnekongen

Halne Fjellstugu er hjemmet til Halnekongen. Den populære båtruten har vært driftet siden 1954, da demningen på Sleipa ble bygget. Ta båten over Halnefjorden som start på en fottur, eller som en rundtur. Halnekongen går fra Halne Fjellstugu til Skaupa/Sleipa. Overfarten tar rundt 40 minutter og det er plass til 37 passasjerer. Det er ikke nødvendig å bestille billetter på forhånd i tidspunktet som Halnekongen har rutetider. Ruteoversikt Halnekongen (starter å gå 29.6. og går frem til 1.9.) 29.06..19 – 11.07.19: Fra Halne: Kl 13.00 Fra Skaupa/Sleipa: Kl 15.30 12.07.19 - 22.08.19: Fra Halne: Kl 08.45 og 13.00 Fra Skaupa/Sleipa: Kl 12.00 og 15.30 23.08.19 - 01.09.19: Fra Halne: Kl 13.00 Fra Skaupa/Sleipa: Kl 15.30 Billettpriser 2019: Voksen: Kr 250,- T/r samme dag: Kr 400,- Barn under 4-12 år: Kr 150,- T/r samme dag: Kr 250,- Barn under 3 år gratis. Hund: Kr 150,- Det er mulig å bestille Halnekongen for ekstratur ut over rutetiden. Pris avtales særskilt med Halne Fjellstugu.

 • Snøkiting

  Halne er et optimalt utgangspunkt for kiting på Hardangervidda. Området rundt har stabile vindforhold, og her kan du rigge opp kiten rett utenfor døren. Det kan selvsagt være lokale variasjoner, men da er ikke alternative langt unna. Med lidenskap for kiting på huset, hjelper vi gjerne til med å finne frem til de beste spottene. Sesongen strekker seg helt til mai.

 • Hundekjøring på Hardangervidda

  Lurer du på hva Hardanger vidda er? Ønsker du å få et innblikk i det fjellplatået så mange mennesker har blitt forelsket i, Vi vil gi deg et glimt inn i herligheten med to netter på Halne fjellstue og en aktivitetsdag ute i det hvite. Du vil få en 20km tur med egen hundeslede over Halnefjorden en snesko-tur alene på en merkert sti, en smak av Hardangervidda til middag - og er du heldig får du en historie eller to fra fjellmannen selv - Geirmund

  Les mer og bestill

 • Sykkel

  Enten du kom med sykkel til Halne eller hadde den på taket av bilen, er mulighetene mange med fjellstua som utgangspunkt. Her kan du legge på hjul videre mot nasjonalparken, oppleve den flotte Tinnhølveien eller Norges vakreste sykkelvei: Rallarvegen.

 • Ski

  Halne byr på et eldorado for alle som foretrekker kombinasjonen bortoverski og vakker natur. Fra Halne er det mange turalternativer som følger kvistede løyper, blant annet Krækkja, Heinseter, Sandhaug, Raudhelleren, Stigstuv, Fagerheim, Tuva og Dyranut som alle er klassiske turmål. Sesongen varer til langt ut i mai.

 • Fiske

  Hva med stekt fjellørret til lunsj i lyngen? Det smaker ekstra godt med mat man fanger selv. På Hardangervidda er det mulig å få fiskekort til de fleste vann, og på Halne selges det fiskekort for bekker og vann på Hardangervidda. Isfiske er lovlig hele vinteren, og fiskesesongen varer fra isen går frem til 15. september. Som en gjeng med ivrige fiskere, tipser gjerne vertskapet på Halne om hvor fjellørreten biter best akkurat nå.

 • Fottur

  Med utgangspunkt i Halne kan man gå innover vidda i alle retninger. Her kan man nyte friheten under en åpen himmel; enten ved å følge stien eller finne sin egen vei. Uansett anbefaler vi kart og kompass i sekken. Fra Halne går stien videre til Stigsuv og Krækkja. Med Halnekongen kommer man nærmere Heinseter og Rauhelleren.

 • Kulturminner

  Det er mye historie som har satt sine spor på område rundt Halne. Det har blant annet vært en tradisjon for jakt her oppe som strekker seg helt tilbake til steinalderen. I forbindelse med "Hardangerviddaprosjektet for tverrvitenskapleg kulturforskning" (HTK), ble det tidlig på 70-tallet utført omfattende arkeologiske granskninger blant annet rundt Halnefjorden. Bare spør oss hvis du er nysgjerrig på å få vite mer.

 • Hardangervidda Natursenter

  Kom nærmere kulturhistorien, dyrelivet, naturen og klimaet på Hardangervidda. Senteret ligger i Eidfjord ca. 40 minutter med bil fra Halne, og de viser blant annet en film laget av Caprino Studio som omhandler området. Et opplevelsessenter som redder en gråværsdag for hele familien.

 • Vøringsfossen

  Dette er et av Norges mest besøkte turistattraksjoner, og det med god grunn. Med et loddrett fall på 145 meter ned fra Hardangerviddeplatået, kiler det godt i magen. Fossen ligger en halvtimes kjøring vest for Halne. Spør oss om veibeskrivelse.

Lyssafari på truger

Opplev stjerneklar kveldshimmel med truger på beina! Vandring gjennom vakkert landskap på Nord-Europas største høyfjellsplatå, - kanskje opplever du nordlyset. Noen stopp underveis gir mulighet for fotografering, hvile og en prat om det vi ser rundt oss. Kombiner med en overnatting hos oss for en komplett opplevelse. Med utgangspunkt fra Halne Fjellstugu går turen hver onsdag og fredag i vårhalvåret 2018: første gang 23. februar, siste gang 18. mai. Vi legger opp til grupper på minimum 5, maksimum 10 deltakere i hver gruppe. Er dere en større gruppe som ønsker eget opplegg, - ta kontakt. Nedre aldersgrense: 12 år Vanskelighetsgrad: middels Oppmøte: hver onsdag og fredag kl. 1600 Varighet: 3-5 timer Pris: 1.500,- per person Inkludert i prisen er lån av truger, hodelykt og staver. Du får også et varmt måltid etter turen. Husk klær etter vær, sitteunderlag og varmt fottøy. Påmelding på på telefon +47 994 43 389/53 66 57 12 eller mail post@halne.no